Annons
AnnonsZadig & Voltaire ss14 – Backstage & Show


IMG_0179
Zadig & Voltaires gorgeous designer, Cecilia Bönström. In love with her!

IMG_0190
– I should have been i cowboy!

– Me too!

IMG_0192
She is such a cool woman!

IMG_0208
Lace love!

IMG_0213
Dream boots.

IMG_0249
IMG_0480Great golden boots!

IMG_0253

IMG_0286Models backstage..

IMG_0291Hey good looking!

IMG_0317
Catwalk rehearsal.
IMG_0332Chiara Ferragni at front row at Zadig & Voltaire show!

IMG_0338

IMG_0354Love, love, love the leather fringes!

IMG_0366

IMG_0370

IMG_0406

IMG_0415I need this leather dress!!

IMG_0427

IMG_0435I love Gala Gonzalez boots from Zadig & Voltaire.

IMG_0418

Tack Zadig & Voltaire för en grym visning och för extremt bra inspiration! Jag hade de stora äran att få hänga backstage och prata med Cecilia Bönström som är designer för Zadig som är helt fantastisk! Jag blev helt tagen av henne. Sån pondus och jag älskar hennes rockiga, boho stil.

När jag gick runt backstage och kollade närmre på alla fina plagg fick jag en ”aha-upplevese” rent stilmässigt. I bland tycker jag att jag klär mig likadant hela tiden och så ska jag ta på mig något annorlunda bara för att men det blir sällan så bra. Man ska hålla sig till sin egen stil! Jag har en stil som jag gillar och jag fick en stark känsla i Paris att jag ska köra fullt ut på den. Oavsett om jag tycker att jag ser ”typ likadan ut” som igår så spelar det ingen roll. Om jag skulle sätta på mig något annat ”bara för att” kommer det ändå synas att jag inte är bekväm i det och då blir det ändå inte bra. Sen ska man såklart prova och kör på nya saker men jag känner ändå att jag ska våga ”lita” på min stil och inte tro att det ser tråkigt ut.

Jag älskar den här stilen, ett par skinnbyxor, en oversize blus, boots och en hatt. Det är inte mycket svårare än så! Allt som visades på catwalken skulle jag meer än gärna ta med mig hem. Zadig & Voltaire är helt klart ett märke i min smak! Tusen tack för att jag fick komma och ta del av denna fantastiska visning!

Thanks Zadig & Voltaire for an awesome show and great inspiration! I had the great honor to hang backstage and talk with Cecilia Bönström who is the designer for Zadig & Voltaire. I was blown away by her and i love her rocky, boho style.

When i looked around backstage i fell in love with the rock, boho-chic style that Zadig & Voltaire is. This really is my type of style. Great boots, hats, leather, fringes, lace.. I love it! I really feel that i have found my style but sometimes I feel that I dress the same every day and then i put on something else just to look diffrent. But if its not my type of style its not going to look good anyway! In Paris i really feelt that this Zadig & Voltaire style really is how i want to look. A pair of leather pants, a oversize blouse, some great boots and a nice hat. Thats it! I need to remeber to keep it simple and not complicating things. And to trust my style! And ofcourse add some silver, gold or glitter socks!

Im so glad that i got the chance to go to Paris and see this wonderful Zadig show. Thank u so much!

 

TAGGAR
3 kommentarer | Translate
OM JOSEFIN

Josefin Dahlberg är en 23-årig frilansjournalist som bloggar och är modereporter på CHIC. Hon har en examen i Journalistik och multimedia på Södertörns högskola och skriver om mode, inredning och design från sitt kontor på Söder i Stockholm. Josefin har alltid koll på de senaste trenderna, men håller fast vid sin bohemiska och chica stil. Hon bor tillsammans med sin sambo Max och de båda gillar att resa och upptäcka nya saker. Välkommen till Josefins värld som är fylld av mode, resor och mycket skratt.

josefindahlberg@hotmail.comARKIVAnnons
Annons

Laddar http://josefin.chic.se/paris-outfit/