Annons
AnnonsYesterday’s outfit


Jag var ju i London själv igår så kunde inte be någon att fota, hehe… Så det fick blir en spegelbild. Jag hade som sagt på mig min nya blus med snörning från Zara som jag älskar!! Och så köpte jag dessa underbara röda brallor på Zara, kanske kör på dom idag!! Jag ska slänga upp en liten shopping-London-guide senare, håll utkik!

Yesterday i wore me ny blouse from Zara that i love!! And i bought this lovley, comfy, red pants från Zara.. I will post a mini shopping London-guide later, stay tuned! Have a great day!

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM JOSEFIN

Josefin Dahlberg är en 23-årig frilansjournalist som bloggar och är modereporter på CHIC. Hon har en examen i Journalistik och multimedia på Södertörns högskola och skriver om mode, inredning och design från sitt kontor på Söder i Stockholm. Josefin har alltid koll på de senaste trenderna, men håller fast vid sin bohemiska och chica stil. Hon bor tillsammans med sin sambo Max och de båda gillar att resa och upptäcka nya saker. Välkommen till Josefins värld som är fylld av mode, resor och mycket skratt.

josefindahlberg@hotmail.comARKIVAnnons
Annons

Laddar http://josefin.chic.se/off-to-london/