Annons
AnnonsFavorite pants


_MG_4565_MG_4622

Idag har jag den stora äran att ge er rabatt på mina favoritbyxor från River Island. Som ni vet klär jag mig oftast väldigt bekvämt men jag vill ju ändå se stilig ut. Dessa brallor är perfekta för en sådan look. Enkla, sköna och snygga! Allt du behöver göra för att få 20% på dessa byxor är att ange den här koden: RI20SLOUCH. Bra grej va? God jul!

Today u get 20% off on my favorite pants from River Island. I really like to dress comfy but i still want to look stylish. These pants are perfect for that kind of look. All u need to do to get the discount is to write this code: RI20SLOUCH. Merry christmas!

TAGGAR
4 kommentarer | Translate
OM JOSEFIN

Josefin Dahlberg är en 23-årig frilansjournalist som bloggar och är modereporter på CHIC. Hon har en examen i Journalistik och multimedia på Södertörns högskola och skriver om mode, inredning och design från sitt kontor på Söder i Stockholm. Josefin har alltid koll på de senaste trenderna, men håller fast vid sin bohemiska och chica stil. Hon bor tillsammans med sin sambo Max och de båda gillar att resa och upptäcka nya saker. Välkommen till Josefins värld som är fylld av mode, resor och mycket skratt.

josefindahlberg@hotmail.comARKIVAnnons
Annons

Laddar http://josefin.chic.se/happy-sunday-2/