Annons
AnnonsWalkshow trailer


På söndag har vår nya modekanal Splay Style premiär och först ut är vårt program Walkshow där jag hänger med Sveriges största modebloggare. Redan nu kan du få se lite av vad som kommer att hända i Walkshow under hösten, hoppas ni är lika taggade som jag! På söndag drar vi som sagt i gång och då hänger jag med ingen mindre än Kenza!

This sunday our new fashion youtube channel Splay Style premieres. First up is our program Walkshow where i hang out with sweden’s largest fashionbloggers.  And in the first episode we will meet out with one and only Kenza! I hope u are as excited as i am!

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM JOSEFIN

Josefin Dahlberg är en 23-årig frilansjournalist som bloggar och är modereporter på CHIC. Hon har en examen i Journalistik och multimedia på Södertörns högskola och skriver om mode, inredning och design från sitt kontor på Söder i Stockholm. Josefin har alltid koll på de senaste trenderna, men håller fast vid sin bohemiska och chica stil. Hon bor tillsammans med sin sambo Max och de båda gillar att resa och upptäcka nya saker. Välkommen till Josefins värld som är fylld av mode, resor och mycket skratt.

josefindahlberg@hotmail.comARKIVAnnons
Annons

Laddar http://josefin.chic.se/black-blue-2/