Annons
AnnonsVR – Blog AwardsGod morgon fina ni! Igår såg jag nya Veckorevyn i tidningshyllan och grabbade tag i ett ex snabbt och gick till kassan. Jag är så glad över att jag är nominerad till årets Blog Awards och jag skulle bli så jäkla glad om du vill ge mig en röst! Du behöver bara klicka i ”Logga in med facebook” sen är det bara att rösta. Rösta gör du här!

Good morning lovely readers! Yesterday i saw the new issue of Veckore.yn in store and of course i bought it! Im so happy that im nominated to this years blog awards. And i would be so happy if you would vote for me! All you need is to click at ”login with facebook” then its just to vote. You can vote here!

TAGGAR
3 kommentarer | Translate
OM JOSEFIN

Josefin Dahlberg är en 23-årig frilansjournalist som bloggar och är modereporter på CHIC. Hon har en examen i Journalistik och multimedia på Södertörns högskola och skriver om mode, inredning och design från sitt kontor på Söder i Stockholm. Josefin har alltid koll på de senaste trenderna, men håller fast vid sin bohemiska och chica stil. Hon bor tillsammans med sin sambo Max och de båda gillar att resa och upptäcka nya saker. Välkommen till Josefins värld som är fylld av mode, resor och mycket skratt.

josefindahlberg@hotmail.comARKIVAnnons
Annons

Laddar http://josefin.chic.se/black-white-3/