Annons
AnnonsVictoria’s Secret


Ikväll var jag och min kompis Martina på butiksöppningen av Victoria´s Secrets första butik i Sverige. Det fanns såklart fina underkläder och många härlig dofter, kul att de äntligen har öppnat i Sverige. Dock måste man ju resa någonstans för att kunna shoppa där men men.. Rolig kväll!

Tonight me and my friend Martina went to Victoria´s Secret store opening at Arlanda in Stockholm. Of course the store was ful of nice underwear and alot of lovely fragrance. Its the first VS store in Sweden, unfortunately u have to travel to get to the store but well its better then nothing.

TAGGAR
3 kommentarer | Translate
OM JOSEFIN

Josefin Dahlberg är en 23-årig frilansjournalist som bloggar och är modereporter på CHIC. Hon har en examen i Journalistik och multimedia på Södertörns högskola och skriver om mode, inredning och design från sitt kontor på Söder i Stockholm. Josefin har alltid koll på de senaste trenderna, men håller fast vid sin bohemiska och chica stil. Hon bor tillsammans med sin sambo Max och de båda gillar att resa och upptäcka nya saker. Välkommen till Josefins värld som är fylld av mode, resor och mycket skratt.

josefindahlberg@hotmail.comARKIVAnnons
Annons

Laddar http://josefin.chic.se/black-silver/