Annons
AnnonsTodays outfit in SoHo


Idag åt vi lunch på Chelsea Market i Meatpacking district, ett ställe du måste besöka om du är i NY! Efter det gick vi runt i SoHo och nu chillar vi på hotellrummet för att sen åka tillbaka till SoHo för lite drinkar på en rooftop bar, soft!

Today we had a great lunch in Meatpacking district at Chelsea Market, a place u must visit if u are in NY! After that we walkt around in SoHo and tonight we go back to SoHo for drinks at a rooftop bar. Only two days left in NY… Sad but we have had such a great time here!

Wearing:

Sunnies: Ralph Lauren
Dress: Zara
Bracelet: Bik Bok
Rings: Forever21

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM JOSEFIN

Josefin Dahlberg är en 23-årig frilansjournalist som bloggar och är modereporter på CHIC. Hon har en examen i Journalistik och multimedia på Södertörns högskola och skriver om mode, inredning och design från sitt kontor på Söder i Stockholm. Josefin har alltid koll på de senaste trenderna, men håller fast vid sin bohemiska och chica stil. Hon bor tillsammans med sin sambo Max och de båda gillar att resa och upptäcka nya saker. Välkommen till Josefins värld som är fylld av mode, resor och mycket skratt.

josefindahlberg@hotmail.comARKIVAnnons
Annons

Laddar http://josefin.chic.se/new-in-sunnies/