Annons
AnnonsTodays look!


_MG_0870 _MG_0894 _MG_0930 _MG_0954_MG_0916
Im wearing: Top Vero Moda (new) Jacket H&M Jeans Ourban outfitters (new) Boots Bik Bok/Never denim

Idag spelade vi in ett nytt avsnitt med Walkshow, jag ska snart visa med vem. Jag hade på mig en helt ny outfit och jag är helt kär i dessa underbara jeansen. Fyndade dom på Urban outfitters rean, kap! Det var väldigt kallt i dag så jag gled inte runt i tsiht men ville visa er min nya topp som också är en ny favorit! 

Today we recorded a new episode of Walk Show, I will soon show you with whom. I was wearing a brand new outfit and I am completely in love with these wonderful jeans. I found them at the Urban Outfitters sale. It was very cold today so I did not hang around in tsiht but wanted to show you my new top which is also a new favorite!

 

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM JOSEFIN

Josefin Dahlberg är en 23-årig frilansjournalist som bloggar och är modereporter på CHIC. Hon har en examen i Journalistik och multimedia på Södertörns högskola och skriver om mode, inredning och design från sitt kontor på Söder i Stockholm. Josefin har alltid koll på de senaste trenderna, men håller fast vid sin bohemiska och chica stil. Hon bor tillsammans med sin sambo Max och de båda gillar att resa och upptäcka nya saker. Välkommen till Josefins värld som är fylld av mode, resor och mycket skratt.

josefindahlberg@hotmail.comARKIVAnnons
Annons

Laddar http://josefin.chic.se/fifty-shades-of-grey/