Annons
AnnonsTodays look


Idag har jag sprungit runt på massa pressvisningar och kollat in AW13 kollektionerna. Jag var på bla på Whyred, som har en helt underbar höstkollektion och jag skulle gärna vilja ha några av plaggen redan nu! Har dock inte bilder från det att visa här men la upp några på Instagram @Josefinsoso. Hoppas ni har haft en bra onsdag!

Today i have been around and checked out some AW13 collections, alot of great stuff.! Unfortunately i dont have any pictures to show u here but i posted some on instagram @Josefinsoso. I hope u had a great wednesday!

Todays look:

Hat, H&M
Sunnies, Ray Ban
Scarf: & other stories
Tee, Bik Bok
Coat, Zara
Bag, Zara
Denim, Never denim
Boots, H&M

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM JOSEFIN

Josefin Dahlberg är en 23-årig frilansjournalist som bloggar och är modereporter på CHIC. Hon har en examen i Journalistik och multimedia på Södertörns högskola och skriver om mode, inredning och design från sitt kontor på Söder i Stockholm. Josefin har alltid koll på de senaste trenderna, men håller fast vid sin bohemiska och chica stil. Hon bor tillsammans med sin sambo Max och de båda gillar att resa och upptäcka nya saker. Välkommen till Josefins värld som är fylld av mode, resor och mycket skratt.

josefindahlberg@hotmail.comARKIVAnnons
Annons

Laddar http://josefin.chic.se/leather-jacket/