Annons
AnnonsThe new icons – boots


Idag hade jag mina The new icons – boots för första gången. Jag älskar ju westernlooken och har länge letat efter ett par grymma rejäla boots så när dessa hamnade i H&M butiken tog det inte lång tid innan de blev mina. Dock är de lite svårburna men jag tänker att jag springer runt i dem tillsammans med en sköna klänning eller jeansshorts i sommar och till svarta jeans i höst. Bra köp!

Today i wore my The new icons-boots for the first time. I love them but they are a bit hard to match. But i like them likte this, together with a lose dress. And i will match them with dresses and denim shorts this summer and with black denim this fall. In love!

Sunnies, Bik Bok
Trench, H&M
Dress, Bik Bok
Boots, H&M

TAGGAR
5 kommentarer | Translate
OM JOSEFIN

Josefin Dahlberg är en 23-årig frilansjournalist som bloggar och är modereporter på CHIC. Hon har en examen i Journalistik och multimedia på Södertörns högskola och skriver om mode, inredning och design från sitt kontor på Söder i Stockholm. Josefin har alltid koll på de senaste trenderna, men håller fast vid sin bohemiska och chica stil. Hon bor tillsammans med sin sambo Max och de båda gillar att resa och upptäcka nya saker. Välkommen till Josefins värld som är fylld av mode, resor och mycket skratt.

josefindahlberg@hotmail.comARKIVAnnons
Annons

Laddar http://josefin.chic.se/balenciagas-hairstyle/