Annons
AnnonsThank u Hellmanns!


hellmannstg-2 hellmannstg-15 hellmannstg-26 hellmannstg-30 hellmannstg-31 hellmannstg-33 hellmannstg-35 hellmannstg-43 hellmannstg-58 hellmannstg-63 hellmannstg-77 hellmannstg-98 hellmannstg-106 hellmannstg-109

Igår var jag på en underbar Thanks givning middag som anordnades av Hellmanns. Sjukt snygg lokal, asgod mat och grymt sällskap! En riktigt bra med alltså. Tack för en grymt bra kväll!

Yesterday I was at a wonderful Thanks givning dinner organized by Hellmanns. Great food and wounderful company. Thanks for a really good night!

TAGGAR
4 kommentarer | Translate
OM JOSEFIN

Josefin Dahlberg är en 23-årig frilansjournalist som bloggar och är modereporter på CHIC. Hon har en examen i Journalistik och multimedia på Södertörns högskola och skriver om mode, inredning och design från sitt kontor på Söder i Stockholm. Josefin har alltid koll på de senaste trenderna, men håller fast vid sin bohemiska och chica stil. Hon bor tillsammans med sin sambo Max och de båda gillar att resa och upptäcka nya saker. Välkommen till Josefins värld som är fylld av mode, resor och mycket skratt.

josefindahlberg@hotmail.comARKIVAnnons
Annons

Laddar http://josefin.chic.se/nelly-ss14/