Annons
AnnonsTeam Chic


_MG_9423

_MG_9432

_MG_9449

_MG_9460

_MG_9508

Idag åt jag lunch med de här härliga bönorna Susanne & Lisa. Vi snackade såklart Chic, skrattade och sen gick vi till mitt kontor och provade Jennie-Ellens fantastiska skor. Och vi alla hittade fler favoriter var, ska visa upp vilka jag köpa senare, så fina. Hoppas ni har haft en bra dag!

Today i had lunch with these lovley ladies, Susanne & Lisa. After some Chic-talk and laugh we went to my office and tested some of Jennie-Ellens amazing shoes. We all found some personal favorites, i will show u mine later! Hope du had a great day!

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM JOSEFIN

Josefin Dahlberg är en 23-årig frilansjournalist som bloggar och är modereporter på CHIC. Hon har en examen i Journalistik och multimedia på Södertörns högskola och skriver om mode, inredning och design från sitt kontor på Söder i Stockholm. Josefin har alltid koll på de senaste trenderna, men håller fast vid sin bohemiska och chica stil. Hon bor tillsammans med sin sambo Max och de båda gillar att resa och upptäcka nya saker. Välkommen till Josefins värld som är fylld av mode, resor och mycket skratt.

josefindahlberg@hotmail.comARKIVAnnons
Annons

Laddar http://josefin.chic.se/new-in-golden-shoes/