Annons
AnnonsSweet home


_MG_1005_MG_1022
Igår flyttade jag tillbaka till min fina lägenhet på kungsholmen! Har inte fått i ordning så mycket än men min nya klädställning står där den ska. Älskar att ha kläder som en del av inredningen, jag är iof tvungen att ha det eftersom det är en etta men jag gillar det! Fler bilder på lägenheten kommer!

Yesterday I moved back to my lovely apartment at Kungsholmen! I love to have clothes as part of the interior, I had to have it because it is a small apartment, but I really like it! I will post more pictures of the apartment soon!

TAGGAR
3 kommentarer | Translate
OM JOSEFIN

Josefin Dahlberg är en 23-årig frilansjournalist som bloggar och är modereporter på CHIC. Hon har en examen i Journalistik och multimedia på Södertörns högskola och skriver om mode, inredning och design från sitt kontor på Söder i Stockholm. Josefin har alltid koll på de senaste trenderna, men håller fast vid sin bohemiska och chica stil. Hon bor tillsammans med sin sambo Max och de båda gillar att resa och upptäcka nya saker. Välkommen till Josefins värld som är fylld av mode, resor och mycket skratt.

josefindahlberg@hotmail.comARKIVAnnons
Annons

Laddar http://josefin.chic.se/angelica-blick/