Annons
AnnonsSummer…


_MG_5462_MG_3665

_MG_6807_MG_6721 _MG_5636    _MG_8521
Jag älskar hösten men jag ramlade precis in en mapp med massa sommarbilder så jag tänkte bjuda på lite sommarkänsla såhär mitt i höstmörkret. Det är ju väldigt trevligt med sommar… Och just nu saknar jag den ganska så mycket men som sagt tycker jag det är jättemysigt med höst men ändå, långa dagar och sena sommarnätter… det är inte helt fel.

I love autumn but i just found some great summer pictures that i want to share with you.. Im mean summer is pretty good too and right now i miss is alot.

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM JOSEFIN

Josefin Dahlberg är en 23-årig frilansjournalist som bloggar och är modereporter på CHIC. Hon har en examen i Journalistik och multimedia på Södertörns högskola och skriver om mode, inredning och design från sitt kontor på Söder i Stockholm. Josefin har alltid koll på de senaste trenderna, men håller fast vid sin bohemiska och chica stil. Hon bor tillsammans med sin sambo Max och de båda gillar att resa och upptäcka nya saker. Välkommen till Josefins värld som är fylld av mode, resor och mycket skratt.

josefindahlberg@hotmail.comARKIVAnnons
Annons

Laddar http://josefin.chic.se/my-tumblr/