Annons
AnnonsSummer hat


Jag säger det igen, jag älskar att det är sommar (nästan i alla fall)! Jag och min kille hängt på min familj landställe hela dagen, ätit glass och solat. Underbar söndag! Jag bar min underbart stora solhatt från Zara och snäckörhängen från H&M Trend och kände mig riktigt somrig. Längtar till sköna sommarklänningar och sandaler och snart är vi där, yes!

I love that the summer is here (almost)! Today me and my boyfriend spend the day at my familys summer house, eating icecream and just chillin. Perfect sunday! I wore my big sun hat from Zara and schell earrings from H&M Trend. Cant wait to wear summerdresses and sandals.. Soon!

Hat, Zara
Sunnies, Ray-Ban
Bomber, H&M
Top, H&M
Skirt, Bik Bok
Snake loafers, Bik Bok

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM JOSEFIN

Josefin Dahlberg är en 23-årig frilansjournalist som bloggar och är modereporter på CHIC. Hon har en examen i Journalistik och multimedia på Södertörns högskola och skriver om mode, inredning och design från sitt kontor på Söder i Stockholm. Josefin har alltid koll på de senaste trenderna, men håller fast vid sin bohemiska och chica stil. Hon bor tillsammans med sin sambo Max och de båda gillar att resa och upptäcka nya saker. Välkommen till Josefins värld som är fylld av mode, resor och mycket skratt.

josefindahlberg@hotmail.comARKIVAnnons
Annons

Laddar http://josefin.chic.se/michaela-forni/