Annons
AnnonsStyle Crush: Say Lou Lou


Say-Lou-Lou-music_MG_2596-as-Smart-Object-1 _MG_2810-as-Smart-Object-1_2_2  279246_1280_MG_2898-as-Smart-Object-1 282791_980 intro Pressbild-Saint-Lou-Lou Say_Lou_Lou say-lou-lou_thumb  say-lou-lou Say+Lou+Lou sayloulou SayLouLouDecSing600

Jag har en sån girl crush på dessa två brudar. Både vad gäller deras musik och stil. Älskar deras 70-tals stil och det blir ju nått extra när det finns två av dem. Och musiken, det är det enda jag lyssnar på just nu. Tips till er som inte har koll på dem!

I just love these two twins. Both their music and style! I love their 70´s style and all i listen to right now is their music. If u dont know them, check them out!

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM JOSEFIN

Josefin Dahlberg är en 23-årig frilansjournalist som bloggar och är modereporter på CHIC. Hon har en examen i Journalistik och multimedia på Södertörns högskola och skriver om mode, inredning och design från sitt kontor på Söder i Stockholm. Josefin har alltid koll på de senaste trenderna, men håller fast vid sin bohemiska och chica stil. Hon bor tillsammans med sin sambo Max och de båda gillar att resa och upptäcka nya saker. Välkommen till Josefins värld som är fylld av mode, resor och mycket skratt.

josefindahlberg@hotmail.comARKIVAnnons
Annons

Laddar http://josefin.chic.se/2014-lets-do-this/