Annons
AnnonsStripes & Leather


_MG_6540_MG_6542_MG_6522_MG_6563

Im wearing: Hat & other stories Necklace Zara Stripes sweater Zara Leatherpants Gina tricot Boots Acne

Körde på min favoritkomo idag, randig tröja och skinnbrallor. Det funkar alltid! Har haft en rolig och inspirerande eftermiddag hos en familjeväns showroom tillsammans med min syster. Så mycket fint, både i möbler och kläder. Älskar detta bord! Och taklamporna!

Today i wore my favorit combo, striped sweater and leatherpants.  I had a great and inspiring afternoon togeather with my sister at a friends showrrom. They have so much nice thing, both clothes and funiture.. Hope i had a good day!

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM JOSEFIN

Josefin Dahlberg är en 23-årig frilansjournalist som bloggar och är modereporter på CHIC. Hon har en examen i Journalistik och multimedia på Södertörns högskola och skriver om mode, inredning och design från sitt kontor på Söder i Stockholm. Josefin har alltid koll på de senaste trenderna, men håller fast vid sin bohemiska och chica stil. Hon bor tillsammans med sin sambo Max och de båda gillar att resa och upptäcka nya saker. Välkommen till Josefins värld som är fylld av mode, resor och mycket skratt.

josefindahlberg@hotmail.comARKIVAnnons
Annons

Laddar http://josefin.chic.se/bloppis-4/