Annons
AnnonsStella McCartney Resort 2014 – Lovely dresses


Jag älskar de här två klänningarna, den svarta till vänster och den rosa till höger. Så himla fina! Jag är ju ingen klänningstjej men älskar enkelheten och ”volangen” som sitter precis på rätt ställe, bra gjort Stella!

I Love, love, love this two dresses from Stella McCartney Resport 2014 collection, the black and pink one. Simply perfekt!!


Jag gillar kollektionen i övrigt också, förra resortkollektionen körde Stella på monokromt leopardmönstrat vilket blev en jättesuccé. Jag blev ju helt tagen av den kollektion så jag är inte riktigt säker på vad jag känner för detta ormmönster än.. Men fint tycker jag verkligen att det är, Stella är lätt en av mina favoritdesigners. Vad tycker ni om hennes val av ormmönstrat till denna kollektion?

I like the rest of the collection as well. Stellas last resort collection was perfect, according to me. I love leoprint and as u know it was all about leoprint. I not really sure what i think about this snakeprint, i like it but i dont know if i love it. But one thing is for sure, Stella is one of my favotie designers. What do you think about Stella McCartney resport 2014 and this snake print?

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM JOSEFIN

Josefin Dahlberg är en 23-årig frilansjournalist som bloggar och är modereporter på CHIC. Hon har en examen i Journalistik och multimedia på Södertörns högskola och skriver om mode, inredning och design från sitt kontor på Söder i Stockholm. Josefin har alltid koll på de senaste trenderna, men håller fast vid sin bohemiska och chica stil. Hon bor tillsammans med sin sambo Max och de båda gillar att resa och upptäcka nya saker. Välkommen till Josefins värld som är fylld av mode, resor och mycket skratt.

josefindahlberg@hotmail.comARKIVAnnons
Annons

Laddar http://josefin.chic.se/mini-shopping-guide-london/