Annons
AnnonsSimple Sunday


Im wearing: Sunnies: Ray-Ban  Hat: Lindex Blouse: H&M Jeans: Never Denim/Bik Bok Boots: Zara

Så här älskar jag att då klädd, enkelt, snyggt och skönt! Men man måste ju variera sig lite ibland också men jag tror att många liknande outfit kommer att synas här på bloggen i höst men med en kappa och stövlar istället. Nu ska jag åka och klippa lite luggen lite, måste ju piffa upp sig lite för modeveckan som drar igång i morgon. Taggad!

I love to be dressed like this. Simple, nice and comfy! I think many of my outfis this fall is going to look similar to this. But with a nice coat and a pair of high boots instead. Now im off to cut my bang. I need to fresh up my hair for tomorrow, fashion week time. Excited!

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM JOSEFIN

Josefin Dahlberg är en 23-årig frilansjournalist som bloggar och är modereporter på CHIC. Hon har en examen i Journalistik och multimedia på Södertörns högskola och skriver om mode, inredning och design från sitt kontor på Söder i Stockholm. Josefin har alltid koll på de senaste trenderna, men håller fast vid sin bohemiska och chica stil. Hon bor tillsammans med sin sambo Max och de båda gillar att resa och upptäcka nya saker. Välkommen till Josefins värld som är fylld av mode, resor och mycket skratt.

josefindahlberg@hotmail.comARKIVAnnons
Annons

Laddar http://josefin.chic.se/flower-flea-market-and-sun/