Annons
AnnonsRutigt transparent


Älskar min nya transparenta, rutiga tröja från Bik Bok. Jag älskar Dries Van Notens ss13 kollektion som innehåller massa transparenta rutiga tyger. Har längtat efter den här tröjan sen jag såg den på Bik Boks pressvisning i mars. Matchar med nya klackar som jag hittade på Zara-rean. Snygga och sköna eftersom de är så låg klack!

I love my new transparent, checked sweater from Bik Bok. As u know i love Dries Van Noten ss13 collection who has alot of transparent checked garment. And i have been waiting for this sweater since i saw it at Bik Boks showroom this march. Its finally mine!

Wearing:

Sunnies: Bik Bok
Transparent checked sweater: Bik Bok
Jeans: Never denim
Shoes: Zara

TAGGAR
4 kommentarer | Translate
OM JOSEFIN

Josefin Dahlberg är en 23-årig frilansjournalist som bloggar och är modereporter på CHIC. Hon har en examen i Journalistik och multimedia på Södertörns högskola och skriver om mode, inredning och design från sitt kontor på Söder i Stockholm. Josefin har alltid koll på de senaste trenderna, men håller fast vid sin bohemiska och chica stil. Hon bor tillsammans med sin sambo Max och de båda gillar att resa och upptäcka nya saker. Välkommen till Josefins värld som är fylld av mode, resor och mycket skratt.

josefindahlberg@hotmail.comARKIVAnnons
Annons

Laddar http://josefin.chic.se/summer-boho/