Annons
AnnonsVote for me – VR Blog Awards


Woho, jag har blivit nominerad till ”Årets nykomling” i Veckorevyns blog awards! Så glad!! Efter ett år av bloggande och så händer detta, så sjukt roligt! Jag skulle bli superglad om ni vill rösta på mig – här! Det enda ni behöver göra på sidan är att först klicka på ”logga in med facebook” uppe i högra hörnet och sen klicka på rösta : ) Tusen tack!!

Oh yes! Im nominated in Veckorevyns blog award as ”The newcomer of the year” i would be so happy i u will give me your vote – Vote here! At the site you need to first click ”Login with facebook”, then vote! Thank u so much!

TAGGAR
3 kommentarer | Translate
OM JOSEFIN

Josefin Dahlberg är en 23-årig frilansjournalist som bloggar och är modereporter på CHIC. Hon har en examen i Journalistik och multimedia på Södertörns högskola och skriver om mode, inredning och design från sitt kontor på Söder i Stockholm. Josefin har alltid koll på de senaste trenderna, men håller fast vid sin bohemiska och chica stil. Hon bor tillsammans med sin sambo Max och de båda gillar att resa och upptäcka nya saker. Välkommen till Josefins värld som är fylld av mode, resor och mycket skratt.

josefindahlberg@hotmail.comARKIVAnnons
Annons

Laddar http://josefin.chic.se/my-favorites-from-olsen-twins-collection-for-bik-bok/