Annons
AnnonsPhotoshoot


_MG_2983

_MG_2996

_MG_3007

_MG_3021

Igår plåtade jag och min syrra bilder för ett engelskt klädmärke. Fina Lina var modell, min syster är fotograf så hon fotade och jag stylade med mina hattar och boots för att så en tuffare känsla de e ganska ”gulliga” plaggen. Men fint blev det tycker jag och jag ska vi er resultatet sen!

Yesterday me and my sisters had a photoshoot for a english clothing brand. Our lovely friend Lina was the model and i styled with my hats and boots. Great day and really nice pictures, i will show u later!

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM JOSEFIN

Josefin Dahlberg är en 23-årig frilansjournalist som bloggar och är modereporter på CHIC. Hon har en examen i Journalistik och multimedia på Södertörns högskola och skriver om mode, inredning och design från sitt kontor på Söder i Stockholm. Josefin har alltid koll på de senaste trenderna, men håller fast vid sin bohemiska och chica stil. Hon bor tillsammans med sin sambo Max och de båda gillar att resa och upptäcka nya saker. Välkommen till Josefins värld som är fylld av mode, resor och mycket skratt.

josefindahlberg@hotmail.comARKIVAnnons
Annons

Laddar http://josefin.chic.se/walkshow-lisa-olsson/