Annons
AnnonsParis, Paris, Paris


bild(2)

Backstage at Zadig & Voltaire. bild(3)

Ni som följer mig på instagram vet att jag var i Paris igår för att gå på Zadig & Voltaires visning under Paris fashion week, så sjukt fina plagg! Vill ha allt! Sjukt rolig dag! Jag känner mig väldigt inspirerad av visningen, Paris och alla snyggt klädda människor, älskar den här känslan. Dock är det något strul med min kamera men ska fixa det och så kommer det en bildbomb senare idag! Ha en grym dag!

Yesterday i was in Paris for the Zadig & Voltaire show at Paris Fashion week. Such a great show, i want everything! And such a great day! Im so inspired by the show, Paris and all the good dressed people. Its something wrong with my camera but i will fix it today and show u alot of pictures from Paris later! Have a great day!

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM JOSEFIN

Josefin Dahlberg är en 23-årig frilansjournalist som bloggar och är modereporter på CHIC. Hon har en examen i Journalistik och multimedia på Södertörns högskola och skriver om mode, inredning och design från sitt kontor på Söder i Stockholm. Josefin har alltid koll på de senaste trenderna, men håller fast vid sin bohemiska och chica stil. Hon bor tillsammans med sin sambo Max och de båda gillar att resa och upptäcka nya saker. Välkommen till Josefins värld som är fylld av mode, resor och mycket skratt.

josefindahlberg@hotmail.comARKIVAnnons
Annons

Laddar http://josefin.chic.se/paris-see-u-tomorrow/