Annons
AnnonsOne day off


Mitt favorit inredningmagasin, Nya rum.

Sotis tog också ledigt idag.

Idag har jag äntligen en ledig dag! Jag jobbar mer eller mindre varje dag och har jobbat extra de senaste helgerna så jag känner mig lite slut. Men idag har jag bara hängt hemma, tvättat, läst magasin och druckit kaffe. Mysigt.

Today i have a day off and it feels so good! I have done my laundry, reading magazine and been drinkning coffee. Lovely day!

TAGGAR
4 kommentarer | Translate
OM JOSEFIN

Josefin Dahlberg är en 23-årig frilansjournalist som bloggar och är modereporter på CHIC. Hon har en examen i Journalistik och multimedia på Södertörns högskola och skriver om mode, inredning och design från sitt kontor på Söder i Stockholm. Josefin har alltid koll på de senaste trenderna, men håller fast vid sin bohemiska och chica stil. Hon bor tillsammans med sin sambo Max och de båda gillar att resa och upptäcka nya saker. Välkommen till Josefins värld som är fylld av mode, resor och mycket skratt.

josefindahlberg@hotmail.comARKIVAnnons
Annons

Laddar http://josefin.chic.se/leather-denim/