Annons
AnnonsNytt jobb!


_MG_6656 5429156f3f98aff2729635ae80ec7c44_686x0_c_t3_50

Idag började jag på mitt nya jobb, så taggad! Från och med nu är jag Chefredaktör för Modette.se. Tillsammans med bästa Joanna ska vi göra om Modette, både vad gäller innehåll och utseende. Jag är så sjukt peppad! Detta betyder ju tyvärr att jag kommer lämna härliga Chic men nu är det dags för nya utmaningar. Jag kommer också flytta bloggen till Modette, vilket kommer hända nu när som helst och jag hoppas att ni fortsätter att följa mig där! Och hoppas ni följer med på Modettes resa, det kommer bli en grym modesida med all inspiration du behöver! #taggadtjej

Today i started my new job as an Editor in Chef of the fashion site Modette.se. Im so excited!! Together with lovely Joanna im going to turn Modette into the best fashion site with alot of  great inspo. Im also going to move my blog to Modette.se this week and i hope u will continue to follow me there. I so happy and thankful!

 

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM JOSEFIN

Josefin Dahlberg är en 23-årig frilansjournalist som bloggar och är modereporter på CHIC. Hon har en examen i Journalistik och multimedia på Södertörns högskola och skriver om mode, inredning och design från sitt kontor på Söder i Stockholm. Josefin har alltid koll på de senaste trenderna, men håller fast vid sin bohemiska och chica stil. Hon bor tillsammans med sin sambo Max och de båda gillar att resa och upptäcka nya saker. Välkommen till Josefins värld som är fylld av mode, resor och mycket skratt.

josefindahlberg@hotmail.comARKIVAnnons
Annons

Laddar http://josefin.chic.se/new-in-12/