Annons
AnnonsNovember No 1


November

Jag älskar när en ny månad börjar. Jag skapar en ny bloggmapp för månaden, börjar med nya jobb, man går in i en ny fas. Jag gillar det. I slutet av månaden är alla mappar fylld med bilder och texter och jag stressar för att hinna med allt innan månaden är slut. Men nu när jag står här i början av en ny månad kan jag börja i lugn och ro och tänka ”den här månaden ska jag strukturera upp allt perfekt”….. Den känslan håller i alla fall i sig i några dagar.. Sen är det stress och full mappar som gäller i gen. Men i alla fall, jag tycker de här första dagarna i varje månad är magiska. November brukar ju klassas som en tråkig månad men jag känner att det kommer bli en bra månad eller vi får väl helt enkelt se till att det blir en bra månad!? Ha en härlig första novemberdag!

I love when a new month begins. I create a new blog folder for the month, new jobs is coming up, you go into a new phase and i like it. At the end of the month, all folders are filled with pictures and texts and im stressed to keep up with everything. But now i can begin the new month and think ”this month I’ll organize everything perfect” ….. That feeling only last in a few days .. Then it’s stressful and full folders agian. But any case, I think these first few days of each month is magical. We say that November is a boring month but I feel it will be a good month or we will just have to make sure it will be a good month!? Have a lovely first November!

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM JOSEFIN

Josefin Dahlberg är en 23-årig frilansjournalist som bloggar och är modereporter på CHIC. Hon har en examen i Journalistik och multimedia på Södertörns högskola och skriver om mode, inredning och design från sitt kontor på Söder i Stockholm. Josefin har alltid koll på de senaste trenderna, men håller fast vid sin bohemiska och chica stil. Hon bor tillsammans med sin sambo Max och de båda gillar att resa och upptäcka nya saker. Välkommen till Josefins värld som är fylld av mode, resor och mycket skratt.

josefindahlberg@hotmail.comARKIVAnnons
Annons

Laddar http://josefin.chic.se/my-favorite-hats/