Annons
AnnonsNew in: Paris Show collection


_MG_5044

_MG_5037 _MG_5049 _MG_5062 _MG_5071

Här är de tre plagg som jag köpte igår från H&Ms underbara höstkollektion! Jag älskar denna jacka eller jag kommer nog ha den som kavaj rätt mycket i höst och vinter. Jag har på min den idag och kommer strax lägga upp dagens outfitbild, så får ni se hur den ser ut på! Och dessa boots, både snygga och praktiska skor som passar det svenska klimatet. Kanske ska ge mig på att bära med bara ben och en stor stickad tröja innan det blir för kallt?! Och så den här lilla fjäderaccssoaren som är så himla fin! Nöjd! Har ni något favoritplagg?

Here is the three pieces that i bought form H&M Autumn collection yesterday. I love this jacket! And these boots, great shoes for swedish winter. And i could not leave this fluffy, cute feather accessory in the store! Witch are your favorites from the collection?

TAGGAR
4 kommentarer | Translate
OM JOSEFIN

Josefin Dahlberg är en 23-årig frilansjournalist som bloggar och är modereporter på CHIC. Hon har en examen i Journalistik och multimedia på Södertörns högskola och skriver om mode, inredning och design från sitt kontor på Söder i Stockholm. Josefin har alltid koll på de senaste trenderna, men håller fast vid sin bohemiska och chica stil. Hon bor tillsammans med sin sambo Max och de båda gillar att resa och upptäcka nya saker. Välkommen till Josefins värld som är fylld av mode, resor och mycket skratt.

josefindahlberg@hotmail.comARKIVAnnons
Annons

Laddar http://josefin.chic.se/hm-autumn-collection/