Annons
AnnonsNew in: Flowers


_MG_1927_MG_1904_MG_1829_MG_1917
New in: Flower kimono from Brandy Melville

Jag håller på att få i ordning här hemma, det ser ganska städat ut på bilderna men det gömmer sig lådor och påsar med kläder och grejer överallt. Kommer förmodligen vara uppe hela natten och fixa, jag är en otålig person och vill alltid få allt klart på en gång.. Men fint blir det!

I keep on getting everything together here at home, it looks pretty clean in the pictures but it is hiding boxes and bags of clothes and stuff everywhere. Will probably be up all night and fix, but i think it start to look good.

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM JOSEFIN

Josefin Dahlberg är en 23-årig frilansjournalist som bloggar och är modereporter på CHIC. Hon har en examen i Journalistik och multimedia på Södertörns högskola och skriver om mode, inredning och design från sitt kontor på Söder i Stockholm. Josefin har alltid koll på de senaste trenderna, men håller fast vid sin bohemiska och chica stil. Hon bor tillsammans med sin sambo Max och de båda gillar att resa och upptäcka nya saker. Välkommen till Josefins värld som är fylld av mode, resor och mycket skratt.

josefindahlberg@hotmail.comARKIVAnnons
Annons

Laddar http://josefin.chic.se/isabel-marant-2/