Annons
AnnonsNew in: Beige coat


_MG_5610 _MG_5619 35b153e86d7611e3ab580e0f8b459693_8

Instagram pic.

Dagens look i min nya beige kappa som jag hittade i går i en liten gullig butik i Notting Hill. Och de här snygga solglasögonen hittade jag i en second hand butik i Notting hill, vilka kap! Så glad att jag hittade den här kappan, har letat efter en kappa i rätt beiga färg ett tag!

Todays look in my new beige coat that i found at a cute little store in Notting Hill yesterday. I also found these supercool sunnies in a second hand store. Im so glad that i found this coat, i have been looking for one for a wile. Happy girl!

TAGGAR
6 kommentarer | Translate
OM JOSEFIN

Josefin Dahlberg är en 23-årig frilansjournalist som bloggar och är modereporter på CHIC. Hon har en examen i Journalistik och multimedia på Södertörns högskola och skriver om mode, inredning och design från sitt kontor på Söder i Stockholm. Josefin har alltid koll på de senaste trenderna, men håller fast vid sin bohemiska och chica stil. Hon bor tillsammans med sin sambo Max och de båda gillar att resa och upptäcka nya saker. Välkommen till Josefins värld som är fylld av mode, resor och mycket skratt.

josefindahlberg@hotmail.comARKIVAnnons
Annons

Laddar http://josefin.chic.se/london-look-grey/