Annons
AnnonsMorgon yoga


Ibland börjar jag dagen med ett kort pass morgonyoga. Jag önskar att jag hade mer disciplin och gjorde det varje morgon för det är ett otroligt bra sätt att börja dagen på. Men att göra det ibland är bättre än inget! Och på landet med denna underbara utsikt är det helt fantastiskt. Jag har också precis börjat med ansikts yoga efter att jag såg den här videon på Into The Gloss, kolla in det – här! Jag börjar också varje dag med att ta en stund för mig själv, tänka på dagen och på allt fint jag har i mitt liv. Ett litet side track från alla outfits och allt mode! Hoppas du har haft en fin dag! Kram

Sometimes i start the day with some morning yoga. I wish i have discipline to do it every day but sometimes is better then never! Its a great way to start your day and i just start with face yoga as well since a saw it at Into The Gloss, watch it – here! I also strat every day with a moment for my self and think about all the good i have in my life and just being in the moment! This was just a little side track from all the outfits and fashion! Hope u had a lovely day!!

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM JOSEFIN

Josefin Dahlberg är en 23-årig frilansjournalist som bloggar och är modereporter på CHIC. Hon har en examen i Journalistik och multimedia på Södertörns högskola och skriver om mode, inredning och design från sitt kontor på Söder i Stockholm. Josefin har alltid koll på de senaste trenderna, men håller fast vid sin bohemiska och chica stil. Hon bor tillsammans med sin sambo Max och de båda gillar att resa och upptäcka nya saker. Välkommen till Josefins värld som är fylld av mode, resor och mycket skratt.

josefindahlberg@hotmail.comARKIVAnnons
Annons

Laddar http://josefin.chic.se/i-love-alexa-chung/