Annons
AnnonsMK & A Olsen for BIK BOK


131001_003_0069-copy
131001_001_0097-copy(1)
131001_006_0194-copy

Äntligen har Mary-Kate och Ashley Olsens tredje kollektion för Bik Bok kommit ut i butik. Jag tycker lätt att den här kollektionen är den finaste av alla tre. Jag är helt kär i de slitna jeansen och just nu gillar jag allt som är randigt! Det finns också ett par andra jeans som jag ska köpa som inte är med på bilderna men de är jättefina, tunna och väldigt utsvängda. Och en fin vit blus som jag kommer slå till på! Ska på stan i morgon så shoppar nog loss då och visar er sen!

Finally Mary-Kate and Ashley Olsens third collection hit the Bik Bok stores. I really think this collection is the best and i love the jeans. I will get the jeans, stripes sweater, a white blouse and another pair of jeans who is not in the pictures. But i will show u later!

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM JOSEFIN

Josefin Dahlberg är en 23-årig frilansjournalist som bloggar och är modereporter på CHIC. Hon har en examen i Journalistik och multimedia på Södertörns högskola och skriver om mode, inredning och design från sitt kontor på Söder i Stockholm. Josefin har alltid koll på de senaste trenderna, men håller fast vid sin bohemiska och chica stil. Hon bor tillsammans med sin sambo Max och de båda gillar att resa och upptäcka nya saker. Välkommen till Josefins värld som är fylld av mode, resor och mycket skratt.

josefindahlberg@hotmail.comARKIVAnnons
Annons

Laddar http://josefin.chic.se/my-home/