Annons
AnnonsMini – Big help


_MG_5353 _MG_5359

Nästa vecka är det många roliga saker som händer, åka till London men framförallt Chic-Galan!! Så nu jobbar jag för fullt ikapp så jag kan göra dessa roliga grejer nästa vecka. Till min hjälp har jag också den här lilla gulliga mini ipaden och mitt mini tangetbord från Logitech. Jag är van att släpa runt min tunga Mac men nu behöver jag bara ha med dessa, skönt! Okej, back to work! ha en grym lördag!

Next week is a really fun week, London and Chic-gala! So this weekend i need to work hard so im able to to all of this fun stuff next week. Luckily i have my mini ipad and mini keyboard from Logitech that helps me. Perfect size, simle and so cute! Okey, lets go back to work! Have a great saturday!

 

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM JOSEFIN

Josefin Dahlberg är en 23-årig frilansjournalist som bloggar och är modereporter på CHIC. Hon har en examen i Journalistik och multimedia på Södertörns högskola och skriver om mode, inredning och design från sitt kontor på Söder i Stockholm. Josefin har alltid koll på de senaste trenderna, men håller fast vid sin bohemiska och chica stil. Hon bor tillsammans med sin sambo Max och de båda gillar att resa och upptäcka nya saker. Välkommen till Josefins värld som är fylld av mode, resor och mycket skratt.

josefindahlberg@hotmail.comARKIVAnnons
Annons

Laddar http://josefin.chic.se/checked-checked/