Annons
AnnonsLove lace


Som ni vet är jag ett stort fan av vita blusar just nu och jag är även sugen på mycket spets. Men eftersom jag inte har så ”gullig” stil som spets och blusar ofta är så gillar jag att bryta av dem med svart och tex hatt och boots. Den här fina spetstoppen hittade jag på H&M igår och känner redan att jag kommer hänga en hel del i den i sommar!

You know im into white blouses right know and i really like lace aswell. Yesterday i found this lace top from H&M and i really like it. I feel that im going to spend alot of time in it this summer!

Hat, H&M – The new icons
Sunnies, Ray ban
Lace top – H&M
Denim, Bik Bok

TAGGAR
4 kommentarer | Translate
OM JOSEFIN

Josefin Dahlberg är en 23-årig frilansjournalist som bloggar och är modereporter på CHIC. Hon har en examen i Journalistik och multimedia på Södertörns högskola och skriver om mode, inredning och design från sitt kontor på Söder i Stockholm. Josefin har alltid koll på de senaste trenderna, men håller fast vid sin bohemiska och chica stil. Hon bor tillsammans med sin sambo Max och de båda gillar att resa och upptäcka nya saker. Välkommen till Josefins värld som är fylld av mode, resor och mycket skratt.

josefindahlberg@hotmail.comARKIVAnnons
Annons

Laddar http://josefin.chic.se/new-tee/