Annons
AnnonsYesterdays London look: Grey


_MG_5503

_MG_5504

_MG_5512

_MG_5531

Im wearing: Hat & other stories Knit polo Bik Bok Coat H&M Leather pants Zara Boots Acne

God jul på er alla! Jag hänger ju i London med min familj och har det bra. Dock har jag inte haft internet så dagens outfit får ni se nu. Älskar min nya hatt och min nya kappa, så fina! De firar ju jul här idag den 25de så idag var allt stängt men vi har promenerat runt, ätit god mat och afternoon tea. Men i morgon ska jag och syrran hänga på låsen kl 8 för att göra massa reakap, haha : ) Hoppas ni har haft en underbar jul!

Merry christmas to u all! Im i London with my family and having a great time. We are going back to Stockholm this friday and tomorrow me and my sister will bu up early för the sale! And i just need to say that i love my new hat and coat, so nice! I hope u all had a great christmas : )

TAGGAR
3 kommentarer | Translate
OM JOSEFIN

Josefin Dahlberg är en 23-årig frilansjournalist som bloggar och är modereporter på CHIC. Hon har en examen i Journalistik och multimedia på Södertörns högskola och skriver om mode, inredning och design från sitt kontor på Söder i Stockholm. Josefin har alltid koll på de senaste trenderna, men håller fast vid sin bohemiska och chica stil. Hon bor tillsammans med sin sambo Max och de båda gillar att resa och upptäcka nya saker. Välkommen till Josefins värld som är fylld av mode, resor och mycket skratt.

josefindahlberg@hotmail.comARKIVAnnons
Annons

Laddar http://josefin.chic.se/merry-christmas/