Annons
AnnonsLondon Day 2


 

_MG_6865
_MG_6884 _MG_6950 _MG_6947
_MG_6933 _MG_6940
_MG_6978 _MG_6987 _MG_6988
_MG_6847_MG_6909
Jag vill flytta till Notting Hill! Så otroligt fina hus, älskar att alla hus är i olika färger eller att alla hus på vissa gator är helt vita. Och så finns det så många mysiga butiker och cafeer. Vi åt den godaste pizzan jag någonsin har ätit på ett ställe i Notting Hill som heter East Pizza som ni måste äta på om ni är i London. Sjukt fin restaurang och som sagt asgod pizza!

I want to move to Notting Hill. I love that the buildings are in diffrent colors! And there are so many great stores and cafes. We had the best pizza i have ever tried at Pizza East, a place u need to visit if u are in London!

TAGGAR
4 kommentarer | Translate
OM JOSEFIN

Josefin Dahlberg är en 23-årig frilansjournalist som bloggar och är modereporter på CHIC. Hon har en examen i Journalistik och multimedia på Södertörns högskola och skriver om mode, inredning och design från sitt kontor på Söder i Stockholm. Josefin har alltid koll på de senaste trenderna, men håller fast vid sin bohemiska och chica stil. Hon bor tillsammans med sin sambo Max och de båda gillar att resa och upptäcka nya saker. Välkommen till Josefins värld som är fylld av mode, resor och mycket skratt.

josefindahlberg@hotmail.comARKIVAnnons
Annons

Laddar http://josefin.chic.se/good-morning-london/