Annons
AnnonsLjusa jeans


Det är sällan jag bär ljusa jeans men det gjorde jag i alla fall idag, känns fint nu på våren med lite ljusare toner. Jag vill hitta ett par tighta ljusa jeans som ändå är lite lose och lite slitna.. haha bra beskrivning. Men ja i morse sprätte jag upp hål på knäna på dessa jeans som har legat längst ner i garderoben från förra sommaren och nu känns de väldigt användbara!

Its not often i wear bright denim but i did today. I found these jeans in the back of my closet and made hole on the knees and now i feel that im going to wear them alot this spring and summer.

Sunnies, Ray-Ban
Jacket, H&M
Bag, Bik Bok
Rings, Bik Bok
Jeans, Crocker
Shoes, Zara

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM JOSEFIN

Josefin Dahlberg är en 23-årig frilansjournalist som bloggar och är modereporter på CHIC. Hon har en examen i Journalistik och multimedia på Södertörns högskola och skriver om mode, inredning och design från sitt kontor på Söder i Stockholm. Josefin har alltid koll på de senaste trenderna, men håller fast vid sin bohemiska och chica stil. Hon bor tillsammans med sin sambo Max och de båda gillar att resa och upptäcka nya saker. Välkommen till Josefins värld som är fylld av mode, resor och mycket skratt.

josefindahlberg@hotmail.comARKIVAnnons
Annons

Laddar http://josefin.chic.se/summer-hat/