Annons
AnnonsKaren Millen AW13


KM-Campaign-shots_full-set-4

KM-Campaign-shots_full-set-5

KM-Campaign-shots_full-set-6

Jag kollade precis igenom Karen Millens nya kampanjbilder som släpps idag och blev väldigt positivt överraskad. Jag tycker de mest brukar ha enkla, fina klänningar och jag är ju inte riktigt någon klänningstjej men i den nya kampanjen finns det massa snygga plagg. Sjukt fina bilder men det är inte så konstigt då det är Katy England som har stylat, creative director på McQueen och David Bailey som har fotograferat. Det jag gillar mest är att de har mycket av min favorit hösttrend; Punk. Rödrutigt och mycket läder, snyggt!

Skinnjackan på bilden ovan med fuskpälskrage är helt klart en favorit. Perfekt kombination med fuskpäls och läder, enligt mig ett måste i höstgarderoben! Kolla in fler looks från kampanjen här!

Idag har jag flyttat in på ett nytt kontor som jag strax ska visa er, kul!

 

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM JOSEFIN

Josefin Dahlberg är en 23-årig frilansjournalist som bloggar och är modereporter på CHIC. Hon har en examen i Journalistik och multimedia på Södertörns högskola och skriver om mode, inredning och design från sitt kontor på Söder i Stockholm. Josefin har alltid koll på de senaste trenderna, men håller fast vid sin bohemiska och chica stil. Hon bor tillsammans med sin sambo Max och de båda gillar att resa och upptäcka nya saker. Välkommen till Josefins värld som är fylld av mode, resor och mycket skratt.

josefindahlberg@hotmail.comARKIVAnnons
Annons

Laddar http://josefin.chic.se/stockholm-streetstyle/