Annons
AnnonsH&M x Isabel Marant


_MG_1499

_MG_1508

_MG_1511

_MG_1516

_MG_1521

_MG_1536

_MG_1543

_MG_1547
Jag ,som många andra, är ett stort fan va Isabel Marant och har absolut inte tröttat på hennes coola, rock-chica stil. Därför ser jag väldigt mycket fram emot att hennes kollektion för H&M kommer ut på torsdag nästa vecka. Idag var jag och Rami på H&Ms showroom och kollade in kollektionen och filmade till Splay Style. Jag älskar skinnbrallorna, blusen och bara måste ha de här bootsen!

Annons

I am a huge fan of Isabel Marant and i love her cool, rock chic style. Therefore, I really look forward to her collection for H&M comes out on Thursday. Today me and Rami were at H&M showroom and checked out the collection and filmed a short episode for Splay Style. I love these leather pants, blouse and just had to have these boots!

TAGGAR
6 kommentarer | Translate
OM JOSEFIN

Josefin Dahlberg är en 23-årig frilansjournalist som bloggar och är modereporter på CHIC. Hon har en examen i Journalistik och multimedia på Södertörns högskola och skriver om mode, inredning och design från sitt kontor på Söder i Stockholm. Josefin har alltid koll på de senaste trenderna, men håller fast vid sin bohemiska och chica stil. Hon bor tillsammans med sin sambo Max och de båda gillar att resa och upptäcka nya saker. Välkommen till Josefins värld som är fylld av mode, resor och mycket skratt.

josefindahlberg@hotmail.comARKIVAnnons
Annons

Laddar http://josefin.chic.se/lace-blouse/