Annons
AnnonsHello Jean Paul Gaultier


Producer Nathalie Bondil, Maison Jean Paul Gaultier, Chef för Arkitektur - och designcentrums, Lena Rahoult

Producer Nathalie Bondil, Maison Jean Paul Gaultier, Chef för Arkitektur - och designcentrums, Lena Rahoult

Idag var jag på pressvisningen av Jean Paul Gaultiers utställning på Arkitektur- och designcentrum ”The fashion world of Jean Paul Gaultier”. Det började med att producenten för utställningen och chefen för Arkitektur- och designcentrum berättade om utställningen som vandrar runt i världen men som just nu finns i Sverige och slår upp dörrarna 15 juni. Sedan berättade Jean Paul Gaultier själv om utställningen och om vad den betyder för honom. Efter det följde en live-intervju med Gaultier där han bjöd på många skratt och roliga historier. Jag blev helt tagen av hans energi och känner mig mycket inspirerad av denna man. Det var spännande att höra om han åsikter och hans syn på samhället. Jag ska försöka lägga upp en video från intervjun senare men vet inte riktigt vad jag fick med, får kolla upp det! Men i alla fall var det sjukt kul att få höra denna man berätta live om sig själv, sin design och som sagt mycket samhällsfrågor. Bra dag! Hoppas ni har haft det bra och inte regnat bort! Hörs snart : )

Today a visit Jean Paul Gaultiers press invitation for his exhibition, ”The Fashion World of Jean Paul Gaultier”. The day started with that the producer of the exhibition told us about the show and that the director of the ”Arkitektur – och Designcentrum” told us why she wanted to share this exhibition. After that Jean Paul Gaultier him self told us why he did this exhibition. He seems like a lovely person and i love his energy! Such an inspiring man with a great vision of society. He shared many great stories and laugh. And im grateful that i got the chance to see this. I hope u also had a great day!!

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM JOSEFIN

Josefin Dahlberg är en 23-årig frilansjournalist som bloggar och är modereporter på CHIC. Hon har en examen i Journalistik och multimedia på Södertörns högskola och skriver om mode, inredning och design från sitt kontor på Söder i Stockholm. Josefin har alltid koll på de senaste trenderna, men håller fast vid sin bohemiska och chica stil. Hon bor tillsammans med sin sambo Max och de båda gillar att resa och upptäcka nya saker. Välkommen till Josefins värld som är fylld av mode, resor och mycket skratt.

josefindahlberg@hotmail.comARKIVAnnons
Annons

Laddar http://josefin.chic.se/yesterdays-outfit/