Annons
AnnonsHappy birthday blog!Grattis bloggen på din ettårsdag! Haha, yes i ett år har jag bloggat nu och det blir bara roligare och roligare hela tiden! På bilden över sitter jag och skriver mitt första blogginlägg med långt hår och hade ingen aning att jag skulle hamna här på Chic.se men det är jag så himla glad över! Nu kör vi ett år till! Ha en grym helg!! Kram

Happy birthday blog! One year of blogging today, woho! At the picture above im whriting my first blog post in long hair and had no idea that i would end up at Chic.se but im so thankful for that! Okey, lets do another year!! Have a great weekend!!

Here is some pictures from my first blog summer : )I början av min bloggtid så brukade jag göra outfits-videos vilket jag funderar på att göra igen, fast i lite ny tappning!! Vad tycker ni?

I also did alot of outfit videos witch im thinking about doing agiang, but maybe in a bit diffrent way. What do u think?


TAGGAR
4 kommentarer | Translate
OM JOSEFIN

Josefin Dahlberg är en 23-årig frilansjournalist som bloggar och är modereporter på CHIC. Hon har en examen i Journalistik och multimedia på Södertörns högskola och skriver om mode, inredning och design från sitt kontor på Söder i Stockholm. Josefin har alltid koll på de senaste trenderna, men håller fast vid sin bohemiska och chica stil. Hon bor tillsammans med sin sambo Max och de båda gillar att resa och upptäcka nya saker. Välkommen till Josefins värld som är fylld av mode, resor och mycket skratt.

josefindahlberg@hotmail.comARKIVAnnons
Annons

Laddar http://josefin.chic.se/todays-inspiration-2/