Annons
AnnonsGöteborg!


Natalie Karlsson

Natalie Karlsson

Bag dreams at Mathilda Bjärsmys.

Dream bags at Mathilda Bjärsmys.

Soda with Hanna Stefansson!

Soda with Hanna Stefansson!

Love Hannas suède overall!

Love Hannas suède overall!

Underbar dag! Det började men att jag gick upp 04.30 och tåg tåget till Göteborg. Först gick jag hem till Natalie och fotade henne och hennes underbara hundvalp. Sen hälsade jag på hemma hos Matilda och hennes urtjusiga lägenhet och alla drömplagg! ”Hemma hos reportagen” kommer upp inom kort här på Chic.se så det är bara att hålla utkik! Sedan var det dags för ett häng med härliga Hanna på ett av hennes favorit kaffebarer; Bar Centro. Nu sitter jag nöjd på tåget hem igen! Hoppas er dag har varit grym!

Great day! I started with a 4.30 wake up and the train to Gothenburg. First i visit Natalie and her lovely puppy! After that is was time to visit Matilda and her gorgeus apartment an her dream closet! Soon you will see the result of the photoshoots here at Chic.se! Then i meet Hanna at her one of her favorit cafés in town, Bar Centro. But now im back on the train on my way home! Hope u had a great day!

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM JOSEFIN

Josefin Dahlberg är en 23-årig frilansjournalist som bloggar och är modereporter på CHIC. Hon har en examen i Journalistik och multimedia på Södertörns högskola och skriver om mode, inredning och design från sitt kontor på Söder i Stockholm. Josefin har alltid koll på de senaste trenderna, men håller fast vid sin bohemiska och chica stil. Hon bor tillsammans med sin sambo Max och de båda gillar att resa och upptäcka nya saker. Välkommen till Josefins värld som är fylld av mode, resor och mycket skratt.

josefindahlberg@hotmail.comARKIVAnnons
Annons

Laddar http://josefin.chic.se/mot-goteborg/