Annons
AnnonsGreat day


Idag sålde jag ju massa grejer på loppisen på Söder, det var fullt upp och jätteroligt. Skönt att rensa lite, nu finns det plats för nya inköp, haha. Nej, jag ska lugna mig lite nu, jag får sparar mig till min NY-resa! Hoppas ni har haft en bra helg!

Today i sold alot of clothes at a yard sale. Its been a busy but fun day! Feels good to clean out my closet, now im ready for new stuff haha. No, i need to wait for my NY trip, i can feel that its going to be alot of shopping involved! Hope u had e great weekend!

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM JOSEFIN

Josefin Dahlberg är en 23-årig frilansjournalist som bloggar och är modereporter på CHIC. Hon har en examen i Journalistik och multimedia på Södertörns högskola och skriver om mode, inredning och design från sitt kontor på Söder i Stockholm. Josefin har alltid koll på de senaste trenderna, men håller fast vid sin bohemiska och chica stil. Hon bor tillsammans med sin sambo Max och de båda gillar att resa och upptäcka nya saker. Välkommen till Josefins värld som är fylld av mode, resor och mycket skratt.

josefindahlberg@hotmail.comARKIVAnnons
Annons

Laddar http://josefin.chic.se/day-off/