Annons
AnnonsGreat day!haha, bästa!

Jag har haft en asrolig och skön dag idag! Det började med att jag var och kollade på ett nytt kontor som jag ska flytta till snart, taggad! Sen käkade jag lunch med härliga Madelene och tog lite outfitsbilder! Sen träffade jag en kompis och vi käkade glass och shoppade på stan. Nu sitter jag och jobbar och snart ska vi ut och käka middag! Härlig tisdag!

Im having a great day today. I started the day with looking at a new office that im goin to rent soon, excited! After that i met Madelene for lunch and outfit pictures. After that i met my friend Martina, and eat icecream and did some shopping! Great tuesday!

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM JOSEFIN

Josefin Dahlberg är en 23-årig frilansjournalist som bloggar och är modereporter på CHIC. Hon har en examen i Journalistik och multimedia på Södertörns högskola och skriver om mode, inredning och design från sitt kontor på Söder i Stockholm. Josefin har alltid koll på de senaste trenderna, men håller fast vid sin bohemiska och chica stil. Hon bor tillsammans med sin sambo Max och de båda gillar att resa och upptäcka nya saker. Välkommen till Josefins värld som är fylld av mode, resor och mycket skratt.

josefindahlberg@hotmail.comARKIVAnnons
Annons

Laddar http://josefin.chic.se/new-in-acne-jeans/