Annons
AnnonsGlasögonjakt!


IMG_0806

IMG_0811h

Im wearing: Hat Lindex Blouse Cubus Jacket Zadig & Voltaire Leatherpants Gina tricot

Idag har jag varit på glasögonjakt! Jag har inte ens dålig syn, haha, men jag tycker det är så fint! Till slut föll jag för 3.1 Phillip Lim glasögon (sista bilden). Ni ser bättre hur de ser ut – här! Om en vecka får jag hem dem med rätt glas, då kommer fler bilder. Vad tycker ni?

Today I have been on glasses hunting! I do not even have bad eyesight but i think i looks great. I decided that i liked the 3.1 Phillip Lim glasses the most (last picture). You can see better pictures of them – here! I get them in a week and then i will show u more pictures. What do u think?

TAGGAR
6 kommentarer | Translate
OM JOSEFIN

Josefin Dahlberg är en 23-årig frilansjournalist som bloggar och är modereporter på CHIC. Hon har en examen i Journalistik och multimedia på Södertörns högskola och skriver om mode, inredning och design från sitt kontor på Söder i Stockholm. Josefin har alltid koll på de senaste trenderna, men håller fast vid sin bohemiska och chica stil. Hon bor tillsammans med sin sambo Max och de båda gillar att resa och upptäcka nya saker. Välkommen till Josefins värld som är fylld av mode, resor och mycket skratt.

josefindahlberg@hotmail.comARKIVAnnons
Annons

Laddar http://josefin.chic.se/simple-tuesday-2/