Annons
Annons#ginatricotholiday


2a_se_06_se
Jag har fått den roliga äran att välja ut mina julklappsfavoriter hos Gina tricot och dem hittar du – här! Det jag har på mig på bilden kommer också från Gina tricots julkollektion och jag är helt kär i hatten med silverkedjan! Om du också vill välja fina plagg från Gina tricot kan du nu vinna ett presentkort hos dem på 5000 kr genom deras instagramtävling som du kan läsa mer om – här!

I have picked out my favorit christmas gifts at Gina tricots homepage, check them out here! And if u also want to pick your favorits from Gina tricots christmas collection u can win a giftcard at their instagram competition, read more about it here!

TAGGAR
5 kommentarer | Translate
OM JOSEFIN

Josefin Dahlberg är en 23-årig frilansjournalist som bloggar och är modereporter på CHIC. Hon har en examen i Journalistik och multimedia på Södertörns högskola och skriver om mode, inredning och design från sitt kontor på Söder i Stockholm. Josefin har alltid koll på de senaste trenderna, men håller fast vid sin bohemiska och chica stil. Hon bor tillsammans med sin sambo Max och de båda gillar att resa och upptäcka nya saker. Välkommen till Josefins värld som är fylld av mode, resor och mycket skratt.

josefindahlberg@hotmail.comARKIVAnnons
Annons

Laddar http://josefin.chic.se/home-girl/