Annons
AnnonsGina tricot spring collection


_MG_4240 _MG_4241 _MG_4235 _MG_4242 _MG_4261 _MG_4262 _MG_4263 _MG_4264

_MG_4253

Kollade in Gina tricots vårkollektioner idag, så mycket fint! Just nu är jag inne på randigt och det var fint att se alla ljusa pastellfärger nu när det är så mörkt och tråkigt ute. Hade på mig mina Isabel Marant pour H&M boots för första dagen idag och blev väldigt överraskad över hur sköna dem är!

Today i visited Gina tricots showroom to check out thier sping collections. I really like the light pink color and all the striped pieces. I wore my Isabel Marant pour H&M boots today, for the first time and they are really comfy!

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM JOSEFIN

Josefin Dahlberg är en 23-årig frilansjournalist som bloggar och är modereporter på CHIC. Hon har en examen i Journalistik och multimedia på Södertörns högskola och skriver om mode, inredning och design från sitt kontor på Söder i Stockholm. Josefin har alltid koll på de senaste trenderna, men håller fast vid sin bohemiska och chica stil. Hon bor tillsammans med sin sambo Max och de båda gillar att resa och upptäcka nya saker. Välkommen till Josefins värld som är fylld av mode, resor och mycket skratt.

josefindahlberg@hotmail.comARKIVAnnons
Annons

Laddar http://josefin.chic.se/new-in-10/