Annons
AnnonsFifty shades of grey


_MG_0594

_MG_0600

_MG_0653

_MG_0703

_MG_0743

_MG_0805

Igår var jag på den färgsprakande showen Fifty shades of grey för Kappahl på Grand hotell. Och gud vilken härlig show! Råsnygga kvinnor i olika åldrar och modeller vilket uppskattades rejält av publiken. Vi vill se riktiga kvinnor och inte bara pinnsmala modeller! Bra gjort Kappahl!

Yesterday I were at the colorful show Fifty shades of gray for Kappahl at the Grand Hotel. And it really was a great show! Gorgeous women of different ages and models which appreciated by the audience. We want to see real women and not just thin models! Well done Kappahl!
TAGGAR
Kommentera | Translate
OM JOSEFIN

Josefin Dahlberg är en 23-årig frilansjournalist som bloggar och är modereporter på CHIC. Hon har en examen i Journalistik och multimedia på Södertörns högskola och skriver om mode, inredning och design från sitt kontor på Söder i Stockholm. Josefin har alltid koll på de senaste trenderna, men håller fast vid sin bohemiska och chica stil. Hon bor tillsammans med sin sambo Max och de båda gillar att resa och upptäcka nya saker. Välkommen till Josefins värld som är fylld av mode, resor och mycket skratt.

josefindahlberg@hotmail.comARKIVAnnons
Annons

Laddar http://josefin.chic.se/walkshow-rebecca-simonsson/