Annons
AnnonsNew Jersey – Family


First day in New Jersey.

Happy couple, haha.

My moms cousin Nina and me.

 

Details, close up.

Vi har varit hos min släktningar i New Jersey i några dagar. De bor så himla fint och det har varit skönt att få ett litet break från stan. Det är såå sjukt varmt här, asskönt men lite jobbit när man springer runt på NYs shoppinggator så det var perfekt att åka till hem och mysa och bada i poolen. Men nu är vi tillbaka in the big apple och det känns skitkul! Vi har fem dagar kvar innan vi åker hem till Sverige igen, vi har mycket kvar att uppleva och jag är taggad på att se mer av New York! Hoppas ni har haft det bra!

Sorry for bad update, we have been in New Jersey at my familys house. Such a nice place! Its been nice to be out of the city for a couple of days. Its so hot here right now so its been perfect to swin in their pool and just chilled. But now we are back in the City and that feels great! We have five more days before we go back to Sweden and we have alot left to do, im exctied! Hope u had a great day!!

 

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM JOSEFIN

Josefin Dahlberg är en 23-årig frilansjournalist som bloggar och är modereporter på CHIC. Hon har en examen i Journalistik och multimedia på Södertörns högskola och skriver om mode, inredning och design från sitt kontor på Söder i Stockholm. Josefin har alltid koll på de senaste trenderna, men håller fast vid sin bohemiska och chica stil. Hon bor tillsammans med sin sambo Max och de båda gillar att resa och upptäcka nya saker. Välkommen till Josefins värld som är fylld av mode, resor och mycket skratt.

josefindahlberg@hotmail.comARKIVAnnons
Annons

Laddar http://josefin.chic.se/great-day-2/