Annons
AnnonsFall is here


Josefij Dahlbegr - Chic- Fall is here

I morse när jag gick hemifrån kände jag verkligen att hösten är här. Jag älskar hösten så jag tycker att det är jättemysigt men såklart blir man lite ledsen att de sköna sommarkvällarna är förbi för i år. Men så här vill jag i alla fall se ut nu i början av hösten, påklätt men ändå avklätt. Vet inte om jag kommer köra på de bara benen men det är ju så snyggt! Ja, lite skön höstinspiration så där bara. Älskar den här looken!

Today i really felt that fall is here! I love autumn and this is how i want to look this fall. I dont know it im going to pull off the bare legs but it look so good! I love this look!

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM JOSEFIN

Josefin Dahlberg är en 23-årig frilansjournalist som bloggar och är modereporter på CHIC. Hon har en examen i Journalistik och multimedia på Södertörns högskola och skriver om mode, inredning och design från sitt kontor på Söder i Stockholm. Josefin har alltid koll på de senaste trenderna, men håller fast vid sin bohemiska och chica stil. Hon bor tillsammans med sin sambo Max och de båda gillar att resa och upptäcka nya saker. Välkommen till Josefins värld som är fylld av mode, resor och mycket skratt.

josefindahlberg@hotmail.comARKIVAnnons
Annons

Laddar http://josefin.chic.se/new-office/