Annons
AnnonsDinner in Meatpacking District


Så här såg jag ut igår när jag och Max skulle iväg och äta middag. Vi åkte till Meatpacking District som är ett coolt restaurangkvarter med massa balla restauranger. Vi åt på ett assoft ställe, med bra mat och bra service. Efter gick vi runt och kollade runt i kvarteret och jag rekomenderar verkligen att du tar dig dit om du är i NY, både för den goda maten men också bara för inspirationen som finns här. Grymt ställe!

This is what i wore yesterday when me and Max were going to dinner in Meatpacking District. Thats a great spot if u are looking for great restaurants in NY.  I really recommend you to go there if u are going for dinner in NY, cool district!

Lace dress: Zara
Leather jacket: Vintage
Shoes: Zara

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM JOSEFIN

Josefin Dahlberg är en 23-årig frilansjournalist som bloggar och är modereporter på CHIC. Hon har en examen i Journalistik och multimedia på Södertörns högskola och skriver om mode, inredning och design från sitt kontor på Söder i Stockholm. Josefin har alltid koll på de senaste trenderna, men håller fast vid sin bohemiska och chica stil. Hon bor tillsammans med sin sambo Max och de båda gillar att resa och upptäcka nya saker. Välkommen till Josefins värld som är fylld av mode, resor och mycket skratt.

josefindahlberg@hotmail.comARKIVAnnons
Annons

Laddar http://josefin.chic.se/saturday-in-soho/